17 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

[Ανακοίνωση του Κλαδικού Σωματείου Χρηματοπιστωτικού Αττικής. Ως Επιτροπή Αγώνα στις Ασφαλιστικές Εταιρείες καλούμε το κλαδικό μας σωματείο, τον ΣΥΑΕ, όπως και όλα τα επιχειρησιακά σωματεία των ασφαλιστικών να συνεδριάσουν άμεσα και να πάρουν ανάλογες αποφάσεις καταδίκης του γεγονότος και των φασιστών μπράβων των αφεντικών της Χρυσής Αυγής]

Το σωματείο μας καταγγέλλει την τραμπούκικη επίθεση της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, σε βάρος μελών και στελεχών του ΚΚΕ που έκαναν αφισοκόλληση προπαγανδίζοντας το 39ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ. Από τη δολοφονική επίθεση υπήρξαν εννιά τραυματίες στελέχη του ΚΚΕ, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Μεταξύ αυτών συνδικαλιστές του ταξικού κινήματος, ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά και άλλα μέλη της διοίκησης.
Σε μία περίοδο, που η επίθεση ενάντια στο λαό δυναμώνει, που χιλιάδες εργαζόμενοι απολύονται, που το δικαίωμα των νέων στη μόρφωση τσακίζεται και η υγεία έχει γίνει προνόμιο μόνο των λίγων και εκλεκτών, ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ του λαού αυτοί που χτυπάνε τους εργάτες και τους νεολαίους που αγωνίζονται για την ανατροπή του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος. Είναι αποκαλυπτικό ότι οι φασίστες επέλεξαν να χτυπήσουν στο Πέραμα, εκεί που κλιμακώνεται η ταξική σύγκρουση, εκεί ακριβώς οι Χρυσαυγίτες επέλεξαν να χτυπήσουν όσους αντιπαλεύουν το εφοπλιστικό κεφάλαιο!!!

Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι με τις απειλές και την τρομοκρατία μπορούν να σπείρουν το φόβο και την υποταγή.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ!


Ο λαός και η νεολαία πρέπει να δώσουν αποστομωτική απάντηση στους πολιτικούς απογόνους του Χίτλερ, των δοσίλογων ταγματασφαλιτών και της χούντας. Να παλέψουν μέσα από τα σωματεία τους, το οργανωμένο εργατικό κίνημα, μέσα από μορφές συλλογικής κι αγωνιστικής συγκρότησης του λαού μας και να βάλουν στο περιθώριο και την απομόνωση όλους όσους βάζουν φρένο στην ανάταση του λαού.

Όλοι οι εργαζόμενοι, οι γονείς, οι νέοι έχουμε ευθύνη να αποκαλύπτουμε το ρόλο των φασιστών, να μην παραδώσουμε τα παιδιά μας στα δόντια του ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής. Να ρίξουμε στο κάλαθο των αχρήστων την αντιδραστική και ανιστόρητη θεωρία των δυο άκρων.

Όλοι να πάρουμε θέση. Καλούμε τους συναδέλφους να ανοίξουν την κουβέντα με θάρρος μέσα στο χώρο δουλειάς για το ρόλο του φασισμού, για τον πραγματικό χαρακτήρα της ΧΑ. Να καταδικάσουν την φασιστική επίθεση και να απομονώσουν στην πράξη τους φασίστες.


ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ.
ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ!
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δε δημοσιεύονται. Μπορείτε όμως και από εδώ να επικοινωνήσετε μαζί μας. Καλό είναι βέβαια ν' αφήσετε και κάποιο στοιχείο επικοινωνίας...