10 Οκτωβρίου 2012

Συμπλήρωση θέματος για το ΔΣ του ΣΥΑΕ



Αθήνα, 10/10/2012
Ενιαία Αγωνιστική Συνδικαλιστική Κίνηση στον ΣΥΑΕ

Προς: Διοικητικό Συμβούλιο ΣΥΑΕ

Με επιστολή μας στις 4/10/2012 είχαμε ζητήσει να πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του ΔΣ του ΣΥΑΕ, θέτοντας 4 θέματα προς συζήτηση και ψηφοφορία.
Στο διάστημα που μεσολάβησε η Εκτελεστική Γραμματεία του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου ανακοίνωσε πρότασή της «προς τις συνδικαλιστικές οργανώσεις της εργατικής τάξης» (μπορείτε να τη βρείτε εδώ: http://www.pamehellas.gr/fullstory.php?lang=1&wid=2565) , όπου καλεί σε λήψη αποφάσεων για απεργία στις 18 Οκτωβρίου.
Κατόπιν αυτού στο αίτημά μας της 4/10/2012 για συνεδρίαση του ΔΣ του ΣΥΑΕ επαναδιατυπώνουμε το πρώτο θέμα προς συζήτηση και ψηφοφορία: Επιπλέον όσων είχαμε αναφέρει, θέτουμε σαν θέμα τη  λήψη απόφασης για πανελλαδική απεργία στο χώρο ευθύνης του ΣΥΑΕ στις 18 Οκτωβρίου, εφόσον βεβαίως συγκαλέσετε το ΔΣ πριν από αυτή την ημερομηνία.
Κατά τη δική μας άποψη είναι απαραίτητη η σύγκλιση του ΔΣ από την τρέχουσα εβδομάδα, ώστε να υπάρχει χρόνος για τη προετοιμασία της απεργίας στις 18/10 σε περίπτωση που η πρόταση γι αυτή υπερψηφιστεί.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε έγκαιρα για την ημέρα και ώρα σύγκλισης του ΔΣ του Σωματείου με αυτά ή και με επιπλέον θέματα ώστε να καταθέσουμε αναλυτικά τις προτάσεις μας.


Για την Ενιαία Αγωνιστική Συνδικαλιστική Κίνηση στον ΣΥΑΕ ,
Νίκος Νιάνιος, Νίνα Τσαγκάρη, Διονύσης Αθανασόπουλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δε δημοσιεύονται. Μπορείτε όμως και από εδώ να επικοινωνήσετε μαζί μας. Καλό είναι βέβαια ν' αφήσετε και κάποιο στοιχείο επικοινωνίας...