23 Ιανουαρίου 2013

Καταγγελία για την άγρια δολοφονία πακιστανού μετανάστη


Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την άγρια δολοφονία του πακιστανού μετανάστη από δύο νεαρούς Έλληνες στα Πετράλωνα, την Πέμπτη τα ξημερώματα. Οι δολοφόνοι με τη φασιστική λογική τους , σκότωσαν το μετανάστη γιατί δήθεν τους έκλεινε το δρόμο.

Οι επιθέσεις από φασιστικές ομάδες που στέλνουν στο θάνατο μετανάστες ή στα νοσοκομεία με σοβαρούς τραυματισμούς, είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο. Στόχος αυτών των ομάδων είναι η καλλιέργεια του ρατσισμού και ο αποπροσανατολισμός του λαού από τις κυρίαρχες αιτίες που γεννούν την ανεργία, τη φτώχεια και τη μετανάστευση.

Οι δύο δολοφόνοι μπορεί να έχουν συλληφθεί αλλά ο ρατσισμός που σκόπιμα καλλιεργεί η κυβέρνηση με την επιχείρηση «νόμος και τάξη», «Ξένιος Ζευς», τα πογκρόμ, τις απελάσεις, καλλιεργεί την ανοχή στην εγκληματική δράση απέναντι στους μετανάστες και όχι μόνο.

Οι εργαζόμενοι, τα ταξικά συνδικάτα, οι Ομοσπονδίες και τα Εργατικά Κέντρα θα συνεχίσουν να περιφρουρούν τα δικαιώματα ελλήνων και μεταναστών. Θα συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν τους αντίπαλους της εργατικής τάξης με ταξικά κριτήρια και όχι με βάση το χρώμα και τη χώρα καταγωγής

Η Εκτελεστική Γραμματεία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δε δημοσιεύονται. Μπορείτε όμως και από εδώ να επικοινωνήσετε μαζί μας. Καλό είναι βέβαια ν' αφήσετε και κάποιο στοιχείο επικοινωνίας...