29 Ιανουαρίου 2013

Επίστολή στο Δ.Σ. του ΣΥΑΕ για την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου



Αθήνα, 29/1/2013
Προς: Διοικητικό Συμβούλιο ΣΥΑΕ

Όπως ορίζει και το καταστατικό του ΣΥΑΕ (άρθρο 12), «Κάθε χρόνο, εντός του μηνός Ιανουαρίου, συγκαλείται Τακτική Γενική Συνέ­λευση. Υπο­βάλ­λεται σ’ αυτήν προς έγκριση ο ισολογισμός και η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για τον παρελθόντα χρόνο, καθώς και ο προϋπολο­γισμός για τον τρέχοντα χρόνο».
Στα πλαίσια αυτά ζητάμε:
  • Να μας ενημερώσετε για ποιά ημερομηνία έχετε ορίσει την τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου.
  • Να μας ενημερώσετε ποιά μέρα θα μπορούσε απογευματινές ώρες εκπρόσωπός μας να μελετήσει τα πρακτικά των συνδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΥΑΕ για το έτος που πέρασε, ώστε να ήμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε την δική μας άποψη για τον απολογισμό δράσης του συλλόγου.
  • Να περιληφθεί στα θέματα της τακτικής γενικής συνέλευσης του ΣΥΑΕ, μπροστά και στη Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία που προκύρηξε η ΓΣΕΕ στα μέσα Φλεβάρη για την Εθνική Γενική ΣΣΕ, το εξής θέμα:  «Η Κλαδική & Εθνική Γενική ΣΣΕ, οι αντεργατικές ανατροπές που προωθούνται σε μια σειρά εταιρείες και η αντίδρασή μας».

Ενιαία Συνδικαλιστική Αγωνιστική Κίνηση στον ΣΥΑΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δε δημοσιεύονται. Μπορείτε όμως και από εδώ να επικοινωνήσετε μαζί μας. Καλό είναι βέβαια ν' αφήσετε και κάποιο στοιχείο επικοινωνίας...