26 Οκτωβρίου 2014

Προσυγκεντρώσεις συνδικάτων και μαζικών φορέων για το πανελλαδικό συλλαλητήριο της 1ης Νοέμβρη

[Προσυγκέντρωση Εργαζομένων στις Ασφαλιστικές, με το πανό της Γενικής Συνέλευσης του ΣΥΑΕ: 11:00 στην Ομόνοια]


Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις της εργατικής τάξης, οι σύλλογοι των αυτοαπασχολούμενων, της φτωχής αγροτιάς, των γυναικών, των φοιτητών και σπουδαστών από όλη την Ελλάδα δίνουν το αγωνιστικό τους ραντεβού σε 9 προσυγκεντρώσεις στις 11 π.μ. για να βαδίσουν μαχητικά και μαζικά προς το πανελλαδικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα την 1η Νοέμβρη.
Οι προσυγκεντρώσεις είναι οι παρακάτω:
  1. Ομόνοια: Οι εργαζόμενοι στο Μέταλλο, στο Φάρμακο, στον Τύπο - Χαρτί, στη Χημική Βιομηχανία, στην Ενέργεια, στο Χρηματοπιστωτικό, στις Τηλεπικοινωνίες, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στα Τρόφιμα - Ποτά, εργαζόμενοι και μαζικοί φορείς από τη Στερεά Ελλάδα.
  2. Κάνιγγος: Οι εργαζόμενοι στις Κατασκευές, οι Λογιστές, οι Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο, στις Υπηρεσίες, στις Μεταφορές.
  3. Προπύλαια: Οι Σύλλογοι Φοιτητών και Σπουδαστών, οι Σύλλογοι των Εκπαιδευτικών, οι εργαζόμενοι στα ΑΕΙ - ΤΕΙ, οι Καλλιτέχνες, η ΟΓΕ με τους γυναικείους συλλόγους της.
  4. Μοναστηράκι: Οι εργαζόμενοι και μαζικοί φορείς από τον Πειραιά, την Κρήτη, το Αιγαίο.
  5. Στύλοι Ολυμπίου Διός: Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, οι εργαζόμενοι στον Επισιτισμό, τον Τουρισμό, το Δημόσιο, η Λαϊκή Επιτροπή Νότιου Τομέα της Αττικής.
  6. «Ευαγγελισμός»: Συνδικάτα από το χώρο της Υγείας, μαζικοί φορείς του Βόρειου Τομέα, των Μεσογείων και των Ανατολικών Συνοικιών της Αττικής.
  7. Πλ. Καραϊσκάκη: Λαϊκή Επιτροπή Δυτικού Τομέα Αττικής, εργαζόμενοι και μαζικοί φορείς από το Θριάσιο, την Πελοπόννησο, τη Βορειοδυτική Ελλάδα.
  8. Πλ. Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά): Συνταξιούχοι.
  9. Πεδίον Άρεως: Συνδικάτα και μαζικοί φορείς από την Κεντρική Μακεδονία, την Αν. Μακεδονία - Θράκη, τη Δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και η Λαϊκή Επιτροπή του Κεντρικού Τομέα της Αττικής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δε δημοσιεύονται. Μπορείτε όμως και από εδώ να επικοινωνήσετε μαζί μας. Καλό είναι βέβαια ν' αφήσετε και κάποιο στοιχείο επικοινωνίας...