16 Οκτωβρίου 2013

Σύσκεψη Κλαδικού Σωματείου Χρηματοπιστωτικών Επιχειρήσεων Αττικής

 
 που θα γίνει την Πέμπτη 17/10/2013 στις 6:00 μμ
 στην αιθ. Εμποροϋπαλλήλων
του ΠΑΜΕ
 (Αγ.Φιλοθέης 5Β – πλ.Μητροπόλεως)

Να συζητήσουμε, να προετοιμάσουμε και να οργανώσουμε την απεργία στις 6 Νοεμβρίου. 
Να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να συμμετέχουν μαζικά οι εργαζόμενοι του κλάδου μας στην απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ.
Κυβέρνηση – ΕΕ ετοιμάζουν νέο γύρο επίθεσης στους μισθούς, στις συντάξεις, στην ασφάλιση, στην Υγεία, στη Παιδεία μέσα και από το νέο προϋπολογισμό. Την ίδια στιγμή αυξάνονται τα προνόμια για τους τραπεζίτες, τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, τους μεγαλοεργοδότες (απελευθέρωση απολύσεων, κατάργηση συμβάσεων, φοροελαφρύνσεις κτλ). 
Πρέπει να πάρουν μαζική απάντηση. Να μη μείνει κανείς αμέτοχος. Δεν πρέπει να περάσει η απογοήτευση, ο συμβιβασμός, η λογική ότι οι αγώνες δεν φέρνουν αποτελέσματα.
Σήμερα είναι αναγκαίο να οργανωθεί η αντίσταση και η πάλη των εργαζομένων από τα κάτω, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γραφείο.
Η απεργία να σηματοδοτήσει νέες εξελίξεις. Να δώσει το έναυσμα για τη συνέχεια της πάλης μας, για την ανασύνταξη του ταξικού κινήματος, για την αλλαγή των συσχετισμών δύναμης, κόντρα στον εκφυλισμό και στην υπονόμευση του κινήματος που το οδηγούν κυβερνητικός και εργοδοτικός συνδικαλισμός. Για την ανατροπή της βαρβαρότητας που ζούμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δε δημοσιεύονται. Μπορείτε όμως και από εδώ να επικοινωνήσετε μαζί μας. Καλό είναι βέβαια ν' αφήσετε και κάποιο στοιχείο επικοινωνίας...