14 Νοεμβρίου 2012

Επιστολή προς το ΔΣ του ΣΥΑΕ για τον ορισμό έκτακτης Γενικής Συνέλευσης



Αθήνα, 15/11/2012
Προς:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων (ΣΥΑΕ)

Στη συνεδρίαση του ΔΣ του ΣΥΑΕ της 10/10/2012, όπου παραβρέθηκε εκπρόσωπός μας, στο αίτημά μας για άμεση σύγκλιση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με θέμα τη κλαδική ΣΣΕ συμφωνήσατε αυτή (η 2η εξ’ αναβολής) να γίνει στις 14/11/2012. 

Με e-mail μας στις 1/11 σας ενημερώσαμε πως, δεδομένου πως η 14/11 θα είναι μέρα κινητοποιήσεων, δε θα είχαμε πρόβλημα η Γενική Συνέλευση να πάει μερικές ημέρες αργότερα. Θέσαμε όμως και τονίσαμε το θέμα της έγκαιρης δημόσιας ανακοίνωσης της συνέλευσης, ζητώντας να ανακοινωθεί 10 τουλάχιστον ημέρες πριν, ώστε να μπορέσουμε να περιοδεύσουμε σε χώρους εργασίας.

Σήμερα έχουμε 15/11. Μία μέρα μετά από αυτή που ΕΣΕΙΣ είχατε επιλέξει να γίνει Γενική Συνέλευση. Δεδομένου πως ακόμη και το καταστατικό του συλλόγου ορίζει πως «Οι ανακοινώσεις (για τη Γενική Συνέλευση) γνωστοποιούνται στο χώρο εργασίας πριν πέντε τουλάχι­στον ημέρες», σας ρωτάμε ξεκάθαρα:

Έχετε σκοπό να ορίσετε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου; Κι αν ναι, πότε; Πριν ή αφού υπογραφούν σε όλες τις εταιρείες ατομικές συμβάσεις;;;


Ενιαία Συνδικαλιστική Αγωνιστική Κίνηση στον ΣΥΑΕ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δε δημοσιεύονται. Μπορείτε όμως και από εδώ να επικοινωνήσετε μαζί μας. Καλό είναι βέβαια ν' αφήσετε και κάποιο στοιχείο επικοινωνίας...